Brezplačna

poštnina

Garancija

1 leto

00

Cart

DomovPogoji uporabe spletne strani

Pogoji uporabe spletne strani

Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne trgovine otroci.net. Podjetje ENZO GRAFIKA D.O.O. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani https://www.otroci.net kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Spletna trgovina

https://www.otroci.net je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje ENZO GRAFIKA D.O.O., Miklošičeva ulica 5, 1230 Domžale.

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Podatki o sklenjenih pogodbah

Ponudnik ni določil nobenega izvajalca ZIRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z določbami 32. člena ZIsRPS.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila pregledujete v področju spletne trgovine.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov na spletni strani je potreben izključno za pravilno izvajanje naročil ter obvestil o spletni trgovini ter njenih akcijah. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje. Vse slike so simbolične.

Garancija

Vsi izdelki v prodaji imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki mora biti priložen vsakemu izdelku, ali je vsebovan na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi kopije računa. Garancija praviloma ne velja za: potrošni material, baterije, Ni-Cd in NiMH baterije in akumulatorje, žarnice, diskete, optične medije, video in avdio kasete, varovalke, elektronske komponente, ipd.

Garancija ne velja za avdio in video posnetke ter računalniške programe, če je potrošnik odprl varnostni pečat. Za odprtje varnostnega pečata se šteje pretrganje ovojne folije ali razkritje serijske številke. Podatek o garanciji je naveden tudi na strani posameznega artikla. Če tega podatka ni, artikel nima garancije ali pa podatek trenutno ni znan.

V tem primeru nas kupec lahko kontaktira, da mu sporočimo aktualne podatke. Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljalcu , nato pa se z lastnikom spletne trgovine otroci.net dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Naknadne prijave izvengarancijskih napak ali poškodb podjetje ni dolžno obravnavati, saj kasneje ni možno ugotavljati, če je do napak ali poškodb prišlo pred ali po prevzemu blaga.

Odveza odgovornosti

Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko znesek plačila po predračunu prispel na naš transakcijski račun. Spletna trgovina otroci.net deluje po principu kataloške prodaje, podatki o dobavi pa so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev artiklov in so informativne narave. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu spletne trgovine.

V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Ob ponovni dobavljivosti artikla ne moremo garantirati iste cene, kot jo je imel pred umikom iz prodaje, ker so cene v veliki meri odvisne od dobaviteljev artiklov. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Plačilni pogoji

Plačilo je vedno po izstavljenem predračunu. 

Plačilo po predračunu
Pri plačilu po predračunu vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.

Veljavnost ponudbe je 5 dni. Vse informacije na strani https://www.otroci.net so zgolj za osebno uporabo in so last ponudnika.

Aleš Grm, direktor
1.10.2021, Domžale