Brezplačna

poštnina

Garancija

1 leto

00

Cart

DomovPogoji dostave

Pogoji dostave

Blago pošiljamo prek podjetja Pošta Slovenije. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Pakete oddajamo dnevno, ob 11.00 uri.

Za naročila nad 24,99€ je poštnina brezplačna. Do tega zneska je poštnina 3,40€.

Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši, kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.

Upoštevaj, da je za dostavo pošiljke prav tako potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk traja en dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti …) podaljša.

Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. Če želiš naročiti naše izdelke v Sloveniji, vendar jih želiš dostaviti na območje zunaj ozemlja Republike Slovenije, prosimo, da nam pišeš na elektronski naslov info@otroci.net.

V primeru, da te ob dostavi pošiljke ni doma, ti pismonoša v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzameš na pošti. Če le tega ne prevzameš v roku 10 dni, te pošta še enkrat poskuša kontaktirati. Po 14 dneh čakanja na tvoj prevzem se paket vrne v skladišče trgovine tiskarnaidej.si. O tem te obvestimo in na tvoja nadaljnja navodila za dostavo čakamo še 10 dni. V primeru, da blaga ne želiš prevzeti, si spletna trgovina tiskarnaidej.si pridržuje pravico, da ti zaračuna manipulativne stroške v višini 10 €.